Brave New Hope…..

Seorang blogger nulis tentang status yang suka ditulis para YM user. Tati selain make status2 yang STD alias standard, seperti available, busy, not on my desk,  selalu nulis BRAVE NEW HOPE. Ntah kenapa Tati senang banget dengan ketiga kata ini.. Rasanya menyiratkan suatu harapan, suatu rasa optimist meski kita sedang berada di bagian bawah siklus kehidupan…

Tati mengenal kata-kata ini sebagai judul sebuah lagu yang dinyanyikan oleh Basia. Kayaknya penyanyi ini gak terlalu populer di Indonesia.. Tati kenalnya di tahun 1990-an.. Dan menikmatinya di malam-malam sepi saat tinggal di pinggiran kota Bogor dalam rangka Kuliah Kerja Nyata (KKN). Masiyy ada gak siyy program ini? So karena gak ada hiburan, kalo lagi senggang Tati tuh dengerin Basia di walkman. Zaman itu CD player masiyy barang langka deh kayaknya…!!

Teman2 bisa denger lagunya di sini, rasanya masiyy tetap maniz untuk dinikmati, meski nyaris 20 tahun yang lalu dirilis… Juga lyrics-nya… Gak habis dimakan zaman…

Brave New Hope

Looking out of the window
Can’t believe what I see
Where was all this beauty when I loved you
From now on this is my world
Yes we lost but I don’t hurt any more
I knew there must be more to life than this

Now is the time for me
I’m grateful you set me free
Baby one good turn deserves another
Now is the time for you
Pray our dreams come true
Could not see the world around me
You were my world
But now I keep inside my heart a brave new hope

There is no need to worry
I’ll find my place in the sun
Better days are here to stay forever
Times are changing so am I
Not alone ’cause there’s a heart needing love
I know that God will give me one more chance

Everything seems new
Have to get to know my friends again
I never realized that it could be like this
Time is a love-continuum
And I’ve got so much love to give
I’m not afraid to start this journey again tomorrow

2 thoughts on “Brave New Hope…..

Sile tinggalkan komen, teman-teman...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s