Your Love…

Sometimes when I’m sitting all alone
I think of things that I have done
And start to wonder if there’s one thing
That means more than others I have known
And suddenly it’s clear to me
Without Your love where would I be

Your love has kept me going
Through good and bad times
It’s kept me growing
Like a steady flame
Your love has kept on burning
Through sweet and sad times
I’ll keep returning to the magic of Your love

Through the years my dreams may come and go
For fortune is a fleeting time
And no one knows what time may bring
But through the highs and lows of it I’ll know
That there’s one thing of which I’m sure
The one thing I’ve been living for

Your love has kept me going
Through good and bad times
It’s kept me growing
Like a steady flame
Your love has kept on burning
Through sweet and sad times
I’ll keep returning to the magic of Your love

Your love has kept me going
Through good and bad times
It’s kept me growing
Like a steady flame
Your love has kept on burning
Through sweet and sad times
I’ll keep returning to the magic of Your love

I’ll keep returning to the magic of Your love
Your love

By : Diana Ross

Tiba2 lagu yang indah ini melintas di pendengaranku.. Iya, aku sempat senang banget lagu ini zaman aku masih kerja di Jakarta dan tingal di kost2an di Jl. Teluk Peleng Pasar Minggu. Kalo gak salah lagu ini satu album dengan “When You Tell Me that You Love Me”, yang beredar sekitar tahun 1994-an, kalo gak salah..

Mendengar kembali lagu ini membuat aku kembali memikirkan kata demi kata dari lagu ini… Tiba2 di pikiranku muncul sebuah tanya.. “Siapa yang berhak menjadi “You” seperti yang disebut dalam lagu ini di dalam kehidupanku..?”

Orang2 yang pernah melintasi hidupuku? Rasanya enggak banget.. Karena setelah kebahagiaan2 yang mereka bawa, aku justru harus menghadapi kepahitan yang menyusul. Pahit, pahit, pahit.. Hehehe. Btw thanks buat manis dan pahitnya kehidupan, kalo gak hidup gw gak berwarna, lagiiii…..!!!

Ibu, Mama & Papa…? Ya.., mereka berhak.. Karena mereka memang menjadi penopang di saat aku jatuh….

Tapi rasanya ada yang lebih berhak… Yang senantiasa menjaga aku di setiap kejatuhanku, di ketinggian kegembiraanku, yang memberikan kekuatan di saat aku benar2 terpuruk tak berdaya.., di saat aku merasa sendiri dalam menghadapi kehidupan…
Siapa ? Iya Dia, Sang Maha Pemilik Diriku… Hanya dia yang pantas menjadi You di lagu ini dalam hidupku…

Your love has kept me going
Through good and bad times
It’s kept me growing
Like a steady flame
Your love has kept on burning
Through sweet and sad times
I’ll keep returning to the magic of Your love

Sile tinggalkan komen, teman-teman...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s